Sabine Molmans - Roelfsema

Vastgoedmarketeer & MEER!

SABINE MOLMANS
heeft zich in 2015 gespecialiseerd in het geven van Second Opinions wanneer woningen te lang te koop staan. Dit doet zij door heel Nederland. Zij werkt inmiddels voor zowel makelaars als particuliere huiseigenaren. Een echte niche in de markt doordat ze geen makelaarskantoor heeft, maar wel de kennis welke ze combineert met haar jarenlange marketingervaring. Hierdoor is een nieuwe, unieke en onafhankelijke dienstverlening ontstaan tussen de klant en de makelaar in.

Sommige woningen staan al jaren te koop. Woningen die na een Second Opinion advies opnieuw in de markt zijn gezet, zijn tot op heden allen binnen 1 – 8 weken verkocht! Door de kracht van vastgoedmarketing te gebruiken binnen de wereld van de makelaardij hoeft de vraagprijs vaak niet te worden verlaagd. Voor Sabine is het een sport om te kijken hoe andere (marketing-)middelen dan een prijsverlaging kunnen worden ingezet voor een snelle verkoop van een woning tegen een hoogst haalbare verkoopprijs.

& MEER!
Naast Second Opinions adviseert en begeleidt Sabine zowel makelaars als kopers en verkopers van woningen op alle mogelijke manieren. Een woning aan- of verkopen moet een goede ervaring zijn! Zijzelf blijft graag het gehele traject betrokken zodat de marketing haar werk goed kan doen. Naast jarenlange marketingervaring heeft Sabine inmiddels ook 8 jaar werkervaring binnen de (monumentale) vastgoedbranche.

Sabine is o.a. gecertificeerd:

  • Marketeer (NIMA)
  • Kandidaat Register Makelaar – Taxateur (SVM/NIVO)
  • SeniorKeur Makelaar
  • SeniorKeur Adviseur
  • Vastgoedstylist (LNV)

nimakrmt seniorkeurmakelaar  seniorkeuradviseurLNV

Net dat beetje verder kijken, levert verrassende resultaten én blije klanten op. Daar krijg ik energie van!